Jumaat, 3 April 2009

Pakaian Batik

Merujuk kepada mesyuarat BKWK 2/2009, semua exco telah sebulat suara memilih corak pakaian batik untuk warga kerja SKBTHO. Manakala pemilihan warna pula adalah berdasarkan majoriti pilihan semua warga kerja SKBTHO. Sila pastikan anda mengundi warna kegemaran anda pada borang yang sedang / akan diedarkan. Harga kain : RM 25.00 (2 meter) dan RM 50.00 (4 meter). Pembelian 4 meter kain boleh dibayar 2 kali. Sila jelaskan bayaran kepada Pn. Norazrifa (kerani) pada atau sebelum 30/04/2009.

*Terima kasih di atas kerjasama anda.

Makluman...

BKWK mengalu-alukan warga kerja SKBTHO untuk membuat posting / menulis artikel dalam laman blog ini. Sila pastikan anda mempunyai akaun gmail terlebih dahulu. Untuk mendaftar akaun gmail, sila klik di sini. Untuk maklumat lanjut, sila bersoal jawab dengan En. Zaki, En. Amiruddin atau En. Aizuddin. Temujanji tidak diperlukan.

Jamuan Jumaat

Sebagai tanda memuliakan Hari Jumaat, guru-guru (sesi petang) Blok F telah mengadakan jamuan makan. Para guru berkongsi /bersepakat membawa makanan. Turut terlibat dalam pakatan ini ialah Cikgu Najmi (masih teruna). Makanan yang disediakan sangat enak dan menyelerakan. Menurut Ustaz Azarzi, dia bercadang untuk membawa masakan gulai itek pula minggu depan.


*Gambar : Guru-guru sedang menikmati Jamuan Jumaat.

Kelas Masakan & Kelas Tahsin Al-Qur'an

Kelas Masakan
Hari : Sabtu / Ahad (bermula 12/04/2009)
Masa : 10.00 pagi - 12.00 tengah hari
Bayaran : Minima RM 10.00 (tertakluk kepada jenis masakan)

*Kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai kelas ini, sila
bertentang mata dengan Pn. Nur Zakiah Hayati.

........................................................................


Kelas Tahsin Al-Qur'an
(kelas memperbaiki bacaan Al-Qur'an)

Hari : Jumaat (bermula 10/4/2009).
Masa : 12.00 t.h. - 1.00 petang
Bayaran : RM 10.00 sahaja (sebulan).

* Sila berurusan dengan Ustaz Azarzi.

;