Selasa, 5 Mei 2009

Perjumpaan Ibubapa Murid Kelas KIA2M5 Mei 2009. Majlis Perjumpaan dengan Ibubapa murid-murid Kelas Intervensi Awal Membaca dan Menulis (KIA2M) berjalan lancar.
Bermula jam 3.50 petang lagi ramai ibubapa sudah mula kelihatan memasuki pintu pagar utama sekolah. Jam 4.00 petang mula mendaftarkan diri. Majlis bermula jam 4.15 petang dengan dipengerusikan oleh En. Ahmad Nizam. Bermula dengan ucapan alu-aluan pengerusi diikuti dengan bacaan doa kemudian ucapan Penyelia Petang Pn. Zaitun Bt Mat Aref. Sesi soal jawab berjalan dengan lancar di mana perbagai persoalan dan cadangan diajukan dari pihak ibubapa.
Barisan guru-guru yang terlibat dengan KIA2M begitu mengambil berat terhadap anak didik mereka bagaikan anak sendiri... Pelbagai masalah cuba diselesaikan oleh pihak sekolah disamping bimbingan dari ibubapa di rumah amat diperlukan supaya murid-murid ini dapat menguasai membaca dan menulis dengan cepat.

Syabas dan terima kasih kepada guru-guru yang terlibat dalam menjayakan majlis ini, tidak lupa terima kasih kepada ibubapa yang sudi datang dan mengambil berat terhadap anak-anak mereka... Kejayaan mereka semua... turut sama dirai...
THE BEST WAY TO MAKE YOUR DREAMS COME TRUE IS TO WAKE UP AND WORK...

Selamat bertunang

Sejarah tercipta lagi di sekolah kita. Pertemuan... dari mata turun ke hati. Selamat bertunang. Semoga ikatan yg dibina akan berpanjangan ke alam perkahwinan.

* Selamat meneka gerangan orang yang dimaksudkan.
;