Rabu, 13 Mei 2009

CADANGAN BACK-DROP


CADANGAN untuk BACK-DROP Sambutan Hari Guru Peringkat Sekolah yang akan diadakan pada 28 Mei 2009. Sebarang komen dan cadangan amat diperlukan....

Ingin menulis artikel dalam blog ini...?

Warga kerja SKBTHO dialu-alukan untuk menulis di laman ini. Lebih banyak sumber / info, lebih meriah dan manfaat yang kita dapat. Untuk menulis / post artikel dalam blog ini, anda perlu ada akaun gmail terlebih dahulu. Kemudian, sila dapatkan kebenaran daripada pentadbir blog (En. Zaki : 019-360 8298) dengan memberi alamat email anda (gmail sahaja). Pengesahan perlu dilakukan bagi mengelak salahguna blog ini.

Untuk membuka akaun gmail, sila klik di sini.

*untuk warga kerja SKBTHO sahaja.

Celcom Broadband

Tawaran istimewa untuk kakitangan kerajaan. Yuran bulanan cuma RM 50.00 sahaja. Upfront payment : RM 100.00, free usb stick (modem). Kontrek 2 tahun.

* Kami akan cuba siasat kekuatan coverage broadband ni esok. Kepada yang berminat sila kontek En. Azlim atau saya sendiri (019-3608298). Walaubagaimanapun, perancangan kami untuk sediakan wireless internet (streamyx) di kawasan sekolah akan tetap diteruskan.

[[Sambutan Hari Guru 2009]] : Peranan Blog BKWK-SKBTHO.

Alhamdulillah....

Blog BKWK-SKBTHO sejak akhir-akhir ini mendapat perhatian ramai. Sukar untuk menafikan bahawa blog menjadi medium saluran maklumat.

Jadi tanpa rasa sangsi akan peranannya saya bebesar hati untuk melaporkan perkembangan terkini dari jawatan-jawatan kuasa pelaksana Sambutan Hari Guru peringkat SKBTHO 2009.

Jika ada perkembangan terkini, SMS

Nama AJK{jarak}perkembangan terkini.....hantarkan kepada 0193658494.

Caj SMS bergantung kepada kadar syarikat telekomunikasi masing-masing.
;